5 Simple Techniques For kjøpe brukt iphone

Wiki Article

Bestillingsskjemaet viser mva. og eventuelle miljøavgifter for produktene du har valgt. Elektronisk avfall skal samles inn og resirkuleres separat fra vanlig husholdningsavfall for å ta vare på naturressurser og redusere risikoen ved avfallsbehandling. I Norge kan elektriske produkter leveres inn gratis ved kommunale innsamlingspunkter eller til distributører som selger tilsvarende produkter.

*Med skjerm menes den delen av mobiltelefonens forside som viser informasjon, i tillegg til de delene av forsiden som har innvirkning på mobiltelefonens funksjonalitet.

• Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny 12.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Men hvilken iPhone som passer finest for deg avhenger naturligvis av dine egne behov. Vil du ha en stor skjerm, kan du velge en Max-modell.

til du er tilbake i ice+ nettet. Om dette skulle skje må du spørre eier av abonnementet ditt om han eller hun kan kjøpe en ekstra datapakke til deg i ice appen. Fri Tale/SMS/MMS har du uansett hvilket nett du er i.

Skjermen er 60Hz, Adult men takket være bedre kjøling, litt mindre kraftig innmat og et stort batteri får du i det minste en av de beste batteritidene hos en iPhone noensinne.

Rykter i siste liten hinter om at iPhone fifteen fileår et digert zoom-kamera og at Extremely-navnet diskuteres

eBay determines this price by way of a device figured out model with the products's sale selling prices throughout the previous 90 days.

Alle varene er funksjonstestet og ingen av disse skadene vil påvirke produktets bruk eller funksjon uansett tilstandsgradering.

Vær oppmerksom på at vi må motta innbytteenheten innen fourteen dager etter du har mottatt den nye enheten, og tilstanden til innbytteenheten må samsvare med det du har fortalt oss. Of course, the Apple more info Trade In programme is available on apple.com and in all our retail shops.

Alle produktene har bestått en kvalitetskontroll for å sikre at de teknisk fungerer som ny og at batterikapasiteten lever opp til kvalitetskravene.

Mobilens funksjoner som høyttaler, mikrofon, skjerm og kamera sjekkes av fagfolk for å sikre at mobilen fungerer som da den var ny, og du kan forvente en batterikapasitet mellom eighty og 100% uansett!

Restriksjoner og begrensninger kan gjelde. Utbetalinger er basert på at den mottatte enheten samsvarer med beskrivelsen du oppga da estimatet ble gjort. Apple forbeholder seg retten til å nekte innbytte eller begrense antall enheter, uansett grunn.

En brukt mobiltelefon er av like god kvalitet som en ny mobil – bare til en lavere pris! Ved å kjøpe en brukt telefon sparer du med andre ord både penger og miljøet.

Report this wiki page